Din ejendomsmægler i Herning og omegn

Leder du efter en dygtig, selvstændig og uafhængig ejendomsmægler i Herning til at tage hånd om din bolighandel?
Hos Thoustrup & Præstegaard ved vi, at salg og køb af bolig er et spørgsmål om tillid. Valg af ejendomsmægler i Herning har derfor stor betydning for, hvordan du oplever en bolighandel. Med vores erfaring og ekspertise hjælper vi dig sikkert og godt igennem et boligsalg eller boligkøb. Vores fornemmeste opgave er at sikre en professionel og tilfredsstillende handel, hvilket vi med mere end 30 års erfaring i branchen er garanter for.
Vi arbejder som ejendomsmæglere i hele Herning og omegn og tager derfor også hånd om bolighandler i bl.a. Gjellerup, Lind, Tjørring, Snejbjerg, Sunds og Hammerum.
Er du interesseret i at høre mere om, hvad vi kan gøre for dig og dit boligsalg, er du velkommen til at kontakte os allerede i dag. Vi er klar til at sætte gang i dit boligsalg.

Medarbejdere

Anja Præstegaard Hansen

Indehaver - Ejendomsmægler & Valuar MDE

Heidi Thoustrup Poulsen

Indehaver - Ejendomsmægler & Valuar MDE

Allan Poulsen

Administrativ ansvarlig - Ejendomsmægler MDE

Emil Hansen

Ejendomsmægler MDE

Carina Skovdal Lauritzen

Sagsbehandler

Om os...

Med tilsammen mere end 30 års erfaring med bolighandel, føler vi os særdeles godt klædt på til at betjene vores købere og sælgere på bedste vis. Vi brænder for, at det skal lykkes og den passion vil vi gerne omsætte til succesfulde handler, hvor vi hjælper vores sælgere videre på allerbedste vis og vores købere ind i deres boligdrømme. Vi er ambitiøse og passionerede og en handel er ikke bare en handel for os. Vi ved hvad der kræves for at få tingene lykkes. Rammerne for en vellykket bolighandel har vi skabt i vores forretning, som er en selvstændig og uafhængig forretning, hvorfra vi vil hjælpe sælgere og købere med at finde hinanden i handlen.
En bolighandel er for mange en stor beslutning - og måske en af de største økonomiske beslutninger man træffer her i livet. Med kunden i fokus, høj faglig kompetance og en professionel tilgang til sagen, vil vi skabe en tryg og effektiv ramme om alle handlens facetter,
Anja startede som ejendomsmægler i 2002 og var i 6 år ansat hos en ejendomsmægler i Ikast. Nye udfordringer blev søgt og i 2008 startede hun som projektudvikler hos KPC i Herning, hvor hun har siddet med ansvar for projektsalg og -udlejning samt den tætte kontakt til privatkunder. Anja er bosiddende i Lind med Steen og to børn. Fritiden bruges aktivt på bl.a. løb og fitness. 
Heidi tog i 1997 sin uddannelse som ejendomsmægler og har siden da, været ansat hos en ejendomsmægler i Ikast. I 2008 købte hun sig ind i firmaet og var medindehaver frem til 2019. Heidi har hovedsageligt stået for salg og vurdering af fast ejendom, udlejning samt projektsalg. Heidi er bosiddende i Herning med Peter og har to drenge. Fritiden bruges på triatlon, hvilket består af både svømning, cykling og løb.