Skjernvej 115, Skarrild

NU UDBYDES EN YDERST SJÆLDEN PERLE TIL SALG
Dette fantastiske smukke træhus, er beliggende i de smukkeste naturomgivelser med udsigt over å, egen sø og med fiskeret til Skjern å.
Når man køre ind i gårdspladsen til dette smukke træhus, så fornemmer man straks, at her emmer ro og hygge. Endnu bedre, taber man "helt pusten", når man træder ind i villaen... en mere storslående panorama udsigt, skal man lede længe efter.... et maleri i sig selv, som ikke kan beskrives.... Udsigt over egen sø, å med kano og lille anneks - et helt igennem idyllisk glansbillede.
Villaen henvender sig særdeles godt til dem som ønsker:
- At være omgivet af storslået og helt unik natur.
- Sejle en tur i din egen kano på åen
- Opleve solnedgangen over søen, mens du nyder et glas vin på terrassen.
- Nyde en tur i vildmarksbad med efterfølgende sauna - begge med udsigt over sø
- Fange din egen laks i Skjern å
- OG jeg kunne blive ved.......
Som sagt... en yderst sjælden perle, som skal opleves.
Pris:                   4.595.000 kr.
Boligareal:             208 kvm.
Kælder:                     0 kvm.
Garage:                  41 kvm.
Opført:                        1997
Ejerudg./mdr.:     2.300 kr.
Energimærke:                B
Salgsopstillingen kan rekvireres hos os på tlf. 52 39 76 69 eller bolig@thpr.dk
Vi viser meget gerne ejendommen frem - kontakt os på 52 39 76 69 eller bolig@thpr.dk

Stationsvej 17, Sunds

Villaen er opført i 1945 og gennemgribende renoveret, både ude og inde. Villaen rummer et boligareal på 160 kvm og  90 kvm kælder. samt dejlig stor garage på 48 kvm. med disponibelt loftrum til opbevaring. Flot, hvid ydermur med sort højglans tegltag og flisebelagt indkørsel.  Helt fantastisk lukket have med flere forskellige terrasser, hvor der virkelig indbydes til hygge og afslapning. Automatisk vanding i haven (4 til 6 vandspreder). Udendørs belysning omkring hele villaen. Villaen opvarmes med fjernvarme. Gulvvarme i hele stueetagen, kælder samt i begge badeværelser.

INDRETNING: Når du træder ind i denne villa, får man fornemmelsen af, at her er virkelig rart at være.  Som det første træder man ind i en flot hall med trappe til 1. sal og kælder.  Dernæst møder man hjerterummet i huset, den smukke stue med brændeovn, som fører en videre, med franske dør, til det fantastiske køkken/alrum fra Invita med godt 8 meter granit bordplade. Spisepladsen her, giver virkelig en WOW effekt med udsigt til den smukkeste have. Flot badeværelse med håndvaskearrangement, bruseniche og hvide klinker. 1. sal byder på Lækkert stort soveværelse med udgang til altan med udsigt til haven. Dejlig stort badeværelse med dobbelt håndvaskearrangement, hjørnekar, bruseniche samt hvide klinker. Walk-in. KÆLDER: Vaskerum med bord og vask. Viktualierum. Fordelingsgang. 3 store anvendelige disponible rum og et mindre rum.


Beliggende på rolig villavej.

400 meter til Sunds skole og hallerne.

350 meter til daglig indkøb.


Denne ekstravagante villa skal virkelig opleves.
Pris:               2.850.000 kr.
Boligareal:           160 kvm.
Kælder:                  90 kvm.
Carport/udhus:     48 kvm.
Grund:                 863 kvm.
Opført:                      1945
Ejerudg./mdr.:     2.018 kr.
Energimærke:               B
Salgsopstilling og rapporter kan rekvireres hos os på tlf. 52 39 76 69 eller bolig@thpr.dk
Vi viser meget gerne ejendommen frem - kontakt os på 52 39 76 69 eller bolig@thpr.dk

Sjællandsgade 15, Herning

De smukke røde sten, de murede gesimser og det flotte mansardtag giver de første små prej om den herskabelighed og gennemførte stil, der er i vente ved et besøg i denne fantastiske villa. Her har man med istandsættelsen de seneste år på smukkeste vis formået at bevare villaens mange originale detaljer og samtidig kombinere indretning og funktionalitet, så man i dag har en moderne og funktionel villa. De flotte gamle pitch pine plankegulve i særdeles høj kvalitet er blevet afslebet og matlakerede. Lofterne er med stuk og roset og den flotte murede kanap beriger på smukkeste vis både stue og 1. sal med en unik detalje. I alle rum der er en dejlig loftshøjde, som sammen med et fantastisk lysindfald skaber en dejlig lys og indbydende stemning overalt. Villaen er endvidere beliggende på en dejlig vestvendt grund med rig mulighed for at nyde sol eller leg i haven. Villaen er blevet hulmursisoleret i 2018 og størstedelen af vinduerne er skiftet i 2007. Opvarmes med fjernvarme.
INDRETNING: Skøn entre med sortmalet trægulv og den flotte svungne trappe til 1. sal. Dejlig stue med afslebet trægulv, kanap og rigtig god plads til både opholdsstue og spisebord med plads til gæster. Fra stuen er der en smuk dobbelt dør ud til det flotte nye køkken. Køkkenet er fra Kubik med sorte fronter og hvid corianbordplade. Alle detaljer er gennemførte og for at skabe så meget lys og loft som muligt er emhætten indbygget i kogepladen. Der er brændeovn i stuen og som en fin detalje, så er væggen bag brændeovnen taget ned, så man også har glæde af brændeovnen i køkkenet. Fra køkkenet kommer med via to smukke søjlebuer ind i et multirum med mange anvendelsesmuligheder. Herfra er der udgang til en helt fantastisk havestue i forskudte plan og med udgang til terrasse og have. Badeværelse med kar og original indbygget vola armatur. Et dejlig, lyst værelse.
1. SAL: Et stort værelse med kanap og dobbeltdør ind til soveværelset. Et godt børneværelse. Et lyst badeværelse med de flotteste originale marmorklinker, gulvvarme og bruseniche. Derudover er der indrettet en funktionel arbejdsplads på repos.
KÆLDER: To gode, disponible rum samt et godt vaskerum og et tørrerum.
Til villaen hører endvidere en stor dobbelt carport med tilhørende redskabsrum.
På bagsiden af carporten er der lavet en rigtig dejlig, overdækket terrasse, der indbyder til en velbrygget kop kaffe eller et glas koldt rosé i aftensolen.
Pris:               4.395..000 kr.
Boligareal:           165 kvm.
Kælder:                  72 kvm.
Carport:                  44 kvm.
Grund:                 753 kvm.
Opført:                      1937
Ejerudg./mdr.:     2.677 kr.
Energimærke:               D
Salgsopstilling og rapporter kan rekvireres hos os på tlf. 52 39 76 69 eller bolig@thpr.dk
Vi viser meget gerne ejendommen frem - kontakt os på 52 39 76 69 eller bolig@thpr.dk

Dalgas Allé 19, Herning

Ønsker du at bo på en af byens smukkeste villaveje, med allè til Vestre anlæg, så er muligheden her.
Smuk, arkitekttegnet kvalitetsvilla, centralt beliggende på Dalgas allè, en lukket stikvej, hvor man for enden af vejen finder den smukke park, Vestre anlæg. Endvidere er villaen beliggende meget centralt og bynær - ikke mere end 5 min. på cykel til Hernings gågade med både indkøb, bibliotek og det fantastiske cafèliv. Villaen er opført i flotte gule Flensborg sten med tilbagelagte fuger og med sort tegltag med kobber tagrender. Teaktræs vinduer. Flotte Pallisander døre. Flotte massive gulve i sildebensmønster. Betondæk i etageadskillelsen. Dejlig, lukket sydvendt have med tilhørende lækker stor terrasse. Villaen opvarmes med fjernvarme. Desuden er der en god garage på 30 kvm. med redskabsrum.
INDRETNING: Som det første træder man ind i en stor, flot hall med garderobe og trappe til 1. sal. Gæstetoilet med håndvaskearrangement. Lækkert, stort køkken/alrum med Boform køkken i flotte hvide højglans låger og udgang til stor sydvendt terrasse. Fra køkken/alrum er der åbent til smuk vinkelstue med skydedør med facetslebet glas og smuk indbygget Pallisander reol. 1. SAL: Værelse med 2 faste skabe og lyse massive egetræsgulv. Dejligt soveværelse med 5 faste skabe og udgang til altan. Flot badeværelse med støbt betonvask, bruseniche, håndklædetørrer og gulvvarme. Walk-in. 2 værelser - hvert med 2 faste skabe og lyse massive egetræsgulv. En dejlig rummelig 1. sal. KÆLDER: Travertintrappe som fører ned til dejlig høj og tør kælder med b.la. vaskerum. Bryggers med bord og vask samt bruseniche. Teknikrum. Fordelingsgang. Hobbyrum. Godt, stort anvendeligt disponibelt rum. Viktualierum.
Denne rummelige villa, byder på både kvalitet, grøn natur og tæt på Herning bymidte. En villa der skal ses.
Pris:               3.850.000 kr.
Boligareal:           180 kvm.
Kælder:                  100 kvm.
Garage:                  30 kvm.
Grund:                 727 kvm.
Opført:                      1966
Ejerudg./mdr.:     2.506 kr.
Energimærke:               D
Salgsopstilling og rapporter kan rekvireres hos os på tlf. 52 39 76 69 eller bolig@thpr.dk
Vi viser meget gerne ejendommen frem - kontakt os på 52 39 76 69 eller bolig@thpr.dk

Søndergårdvej 21, Hammerum

Charmerende, hyggelig og yderst velholdt villa beliggende på lukket villavej i børnevenligt kvarter. Villaen er opført i gule sten med eternittag og rummer et boligareal på 130 kvm. samt 29 kvm. garage. Under de fleste tæpper er der flotte parketgulve. Opvarmes med fjernvarme.
INDRETNING: Som det første træder man ind i et vindfang, hvorefter man møder en dejlig entre med garderobe, som også optræder, som fordelingsgang i denne villa. Hyggeligt køkken med spiseplads. Dejlig stor og rummelig vinkelstue med flot parketgulv med udgang til overdækket vestvendt terrasse samt dejlig have. Stort værelse (kan deles i 2 værelser).  Godt soveværelse med faste skabe. Pænt badeværelse med håndvaskearrangement, kar, gulvvarme og ovenlysvindue. Værelse med 1 fast skab. Bryggers med bord og vask samt depotrum.
Denne villa henvender sig til både unge og ældre og har mange gode muligheder.
Pris:                   1.250.000 kr.
Boligareal:             130 kvm.
Kælder:                     0 kvm.
Carport:                  29 kvm.
Opført:                        1970
Ejerudg./mdr.:     2.127 kr.
Energimærke:                D
Salgsopstilling og rapporter kan rekvireres hos os på tlf. 52 39 76 69 eller bolig@thpr.dk
Vi viser meget gerne ejendommen frem - kontakt os på 52 39 76 69 eller bolig@thpr.dk