Hjejlevej 53, 7451 Sunds

Bo i byen, men med udsigt til landet.

Ønsker man at bo på en lukket privat villavej med legende børn, tæt på mindre "skov", hvor de kan bygge hule, tæt på fodboldbane samt god grundejerforening for de omkringliggende 15 huse, så er villaen her.

Villaen er fuldmuret, opført i kvalitetsmaterialer i røde sten med rødt betontag. Carport med redskabsrum. Lyse rustiklofter. Hvide døre. Opvarmes med fjernvarme.

INDRETNING: Man træder, som det første ind i en dejlig lys entre med grå klinker og gulvvarme. 2 store værelser med gulvvarme og hvert 2 faste skabe. Flot badeværelse med håndvaskearrangement, bruseniche samt grå klinker. Lækkert stort og flot lyst køkken/alrum med hvide låger, grå klinker, gulvvarme og 2 udgange til sydvendt terrasse med udsigt til åbne marker. Fra alrum er der åben til stue med glaskanap. Endnu et stort børneværelse med 2 faste skabe. Soveværelse med skabsarrangement med skydelåger samt terrassedør.til det fri. Herfra er der direkte adgang til lyst forældrebadeværelse med dobbelt håndvaskearrangement samt bruseniche.

En dejlig villa som skal opleves, med alle dens skønne naturområder.