Sjællandsgade 15, 7400 Herning

De smukke røde sten, de murede gesimser og det flotte mansardtag giver de første små prej om den herskabelighed og gennemførte stil, der er i vente ved et besøg i denne fantastiske villa. Her har man med istandsættelsen de seneste år på smukkeste vis formået at bevare villaens mange originale detaljer og samtidig kombinere indretning og funktionalitet, så man i dag har en moderne og funktionel villa. De flotte gamle pitch pine plankegulve i særdeles høj kvalitet er blevet afslebet og matlakerede. Lofterne er med stuk og roset og den flotte murede kanap beriger på smukkeste vis både stue og 1. sal med en unik detalje. I alle rum der er en dejlig loftshøjde, som sammen med et fantastisk lysindfald skaber en dejlig lys og indbydende stemning overalt. Villaen er endvidere beliggende på en dejlig vestvendt grund med rig mulighed for at nyde sol eller leg i haven. Villaen er blevet hulmursisoleret i 2018 og størstedelen af vinduerne er skiftet i 2007. Opvarmes med fjernvarme.

INDRETNING: Skøn entre med sortmalet trægulv og den flotte svungne trappe til 1. sal. Dejlig stue med afslebet trægulv, kanap og rigtig god plads til både opholdsstue og spisebord med plads til gæster. Fra stuen er der en smuk dobbelt dør ud til det flotte nye køkken. Køkkenet er fra Kubik med sorte fronter og hvid corianbordplade. Alle detaljer er gennemførte og for at skabe så meget lys og loft som muligt er emhætten indbygget i kogepladen. Der er brændeovn i stuen og som en fin detalje, så er væggen bag brændeovnen taget ned, så man også har glæde af brændeovnen i køkkenet. Fra køkkenet kommer med via to smukke søjlebuer ind i et multirum med mange anvendelsesmuligheder. Herfra er der udgang til en helt fantastisk havestue i forskudte plan og med udgang til terrasse og have. Badeværelse med kar og original indbygget vola armatur. Et dejlig, lyst værelse.

1. SAL: Et stort værelse med kanap og dobbeltdør ind til soveværelset. Et godt børneværelse. Et lyst badeværelse med de flotteste originale marmorklinker, gulvvarme og bruseniche. Derudover er der indrettet en funktionel arbejdsplads på repos.

KÆLDER: To gode, disponible rum samt et godt vaskerum og et tørrerum.

Til villaen hører endvidere en stor dobbelt carport med tilhørende redskabsrum.
På bagsiden af carporten er der lavet en rigtig dejlig, overdækket terrasse, der indbyder til en velbrygget kop kaffe eller et glas koldt rosé i aftensolen.