Spinkebjerg 32, Gjellerup, 7400 Herning

Nu udbydes denne helt unikke liebhavervilla til salg. Villaen har gennemgået en gennemgribende renovering i 2019/20, hvor alle de smukke detaljer er særdeles gennemtænkte, og hvor kvalitetsmaterialer er en selvfølge i hele villaen. Villaen er beliggende på en knap 1.300 kvm stor, sydvendt grund, med et smukt og hyggeligt gårdhavemiljø, som er omkranset af villaen. Villaen er beliggende på en børnevenlig lukket stikvej med cykelsti til den nybyggede skole, Lindbjergskolen, blot få minutter fra villaen. Indvendigt er der ikke gået på kompromis nogle steder og der er bl.a. indbyggede spots fra Flos, smukke sildebens trægulve i Eg Vulcano Fox, marmorgulve i Pietra Gray, flotte glasskydedøre fra Rimadesio, 3 lags energivinduer, IHC-styret el, ventilationsanlæg i både stueplan og kælder samt utallige andre fine detaljer. Villaen opvarmes med fjernvarme.

INDRETNING: Hjerterummet og familiens samlingspunkt i denne eksklusive villa er et lækkert, stort køkken/alrum med stort vinduesparti ud mod det hyggeligste gårdhavemiljø. Det smukke snedkerkøkken og alrummet, deles af elegant køkkenø med barstole, hvor lækker mad og et godt glas vin kan nydes eller lektierne kan laves. Hver en detalje er gennemtænkt og der er ikke gået på kompromis med hverken design eller kvalitet. Villaen er indrettet med en seperat børneafdeling med 2 værelser og tilhørende flot badeværelse med elegant håndvaskearrangement med indbyggede messing armaturer, bruseniche samt gulvvarme. Den dejlige store stue er eksklusiv og dejlig rummelig med et fantastisk lysindfald fra de flotte vinduespartier med det smukkeste kig til haven samt udgang til det skønne gårdhavemiljø. I stuen er der ligeledes etableret en smuk og elegant pejseindsats med gas, som er beklædt med kobber. Soveværelse, walk-in samt forældrebadeværelset er en lækker afdeling helt for sig selv og er yderst elegant og stilfuldt indrettet. Der er et dejligt stort soveværelse med faste skabe og elegante greb, store vinduespartier, som også her giver et unikt lysindfald. Stort walk-in til både ham og hende. Stilfuldt badeværelse med dobbelt håndvaskearrangement med indbyggede messing armaturer, stor bruseniche og igen det flotteste mørke marmorgulv. Som en ekstra fin detalje er der mellem brusenichen og soveværelset i væggen indbygget et stort stykke røgfarvet glas. Den eksklusive forældreafdeling er indrettet, så man også har mulighed for at indrettet et ekstra værelse i denne afdeling, hvis der er behov for det. Lækkert og funktionelt bryggers, hvor det eksklusive inventar fra køkkenet går igen i bryggerset og fuldender sammenhængen og forbindelsen ind til køkkenet.

KÆLDER: I kælderen er stilen gennemført på samme elegante måde som i resten af villaen. Her er der blevet etableret et elegant vinrum med flot glasvæg i fronten og et smukt kig ind i rummet. Det store multirum fungerer i dag som hjemmebiograf og indbyder til afslapning og hygge i godt selskab. Derudover er der et rigtig godt og anvendeligt disponibelt rum samt et bryggers/vaskerum med masser af faste skabe.

Villaen ligger højt på grunden, som er 1.286 kvm. og byder på et gennemført gårdhavemiljø, dejlig stor have, som er let at holde samt stor dobbelt muret carport med troldtektlofter og indbyggede spots samt et isoleret redskabsrum. På carporten er der solceller på taget.

- Unikt
- Elegant
- Eksklusivt
- Smukke kvalitetsmaterialer
- ... og en helt fantastisk beliggenhed i Gjellerup

Det er 5 gode grunde til at kigge meget mere på denne smagfulde og unikke villa.