Ilskov Hovedgade 12, Ilskov, 7451 Sunds

Pæn villa med stor garage og hobbyrum

Lige midt i Ilskov finder du denne hyggelige villa, hvor man udover et godt hus også får en stor garage med elport og tilhørende hobbyrum på hele 50 kvm. Der er god mulighed for at få bilen i tørvejr og har man en pladskrævende hobby, så er anvendelsesmulighederne mange i denne fine garage med tilhørende hobbyrum. Huset er løbende vedligeholdt og taget er skiftet i ca. 2002. Vinduerne, dør og havedør i stueetagen er skiftet i ca. 2011 og vinduerne på 1. sal er skiftet i ca. 2002. Gavlene er skitet til vedligeholdelsesfrit materiale i ca. 2011. Derudover er der indbygget centralstøvsuger i huset og en dejlig stor og overdækket terrasse. Opvarmes med fjernvarme.

INDRETNING:
Entre med bordplade og indgang til et pænt gæstetoilet. Nyere funktionelt køkken med stor integreret skabsvæg med indbyggede installationer og gulvvarme. Fra køkkenet er der åbent ind til en dejlig lys stue med gulvvarme, hvor der er god plads til både spisebord og opholdsstue, hvorfra der er dobbelt dør ud til terrassen.

1 sal: Et stort soveværelse med skydeskabsarrangement og et godt værelse. Lyst badeværelse fra ca. 2002 med bruseniche. Derudover er der på trappereposet lavet et godt depotrum med skydelåger for, så der er god plads til opmagasinering.

Til villaen hører endvidere en dejlig lukket have, carport samt flere hyggelige opholdsarealer, hvor solen og en god kop kaffe kan nydes.