Fredbovej 4, 7451 Sunds

Centralt beliggende villa med et rigtig godt, isoleret værksted

Her får man en rigtig god villa med en meget central beliggenhed lige midt i Sunds. Villaen er løbende blevet renoveret og der der i 2002 isat mahognivinduer, i 2005 er der skiftet køkken og i 2009 var turen kommet til et nyt badeværelse. Derudover er der i villaen etableret vandbåren gulvvarme i 2005. Villaen er beliggende på en dejlig lukket grund og i bunden af haven er der etableret et rigtig godt og stort værksted/multirum, der kan anvendes til mange forskellige ting og projekter. Værkstedet er opført i 2012 og er på 28 kvm.

INDRETNING: Det centrale rum i villaen er uden tvivl køkken/alrummet, hvor man i 2005 satte en nyt køkken i. Kvaliteten er rigtig god og køkkenet kommer fra Tage Laursen i Sunds. I forbindelse med denne istandsættelse blev der også lukket op mellem køkken og stue, så man i dag har et dejligt køkken/alrum og samtidig rigtig god stueplads. Fra stuen er der udgang til en stor havestue. Godt lyst badeværelse med bruseniche. Derudover har man i det store badeværelse også lavet plads til vaskesøjle. Et godt soveværelse med faste skabe samt et ekstra værelse. Derudover er der en baggang til huset, hvor der direkte udgang til haven. Det er også her villaens installationer er samlet.

I denne villa har man muligheden for at komme have sit eget hus, betale af på eget lån og i mange tilfælde komme til at sidde billigere end hvis man bor til leje.