Nørrevang 20, 7451 Sunds

Dejlig rummelig villa i Sunds

Ønsker du plads og rummelighed, og ønsker du at bo lige i hjertet af Sunds, ikke langt fra indkøb, skole eller den smukke natur ved Sunds sø, hvor en løbe- eller gåtur rundt om søen, vil være rent terapi for sjælen, så er muligheden her.

Fantastisk, dejlig stor villa med plads til hele familien. Villaen er opført i 1957 i røde sten med sort betontag fra 2012 og rummer et boligareal på 285 kvm. fordelt på 2 plan. Villaen er løbende renoveret med bl.a. smukt køkken, badeværelse, udskiftning af radiatorer, hulmursisoleret med papiruld samt mange flere fine detaljer. Vinduer er delvist skiftet. Endvidere har villaen en tilhørende garage. Dejlig syd-/vestvendt have med træterrasse samt en helt unik lukket have. Villaen opvarmes med fjernvarme.

INDRETNING: Som det første træder man ind ien flot entre med sorte klinker og trappe til 1. sal. Dernæst møder man et lækkert lyst køkken med hvide låger, smuk bordplade samt sorte klinker. Køkkenet er i åben forbindelse med dejlig stor stue, der har en biopejs samt udgang til terrasse i kompositbrædder. Flot badeværelse fra 2011 med håndvaskearrangement, bruseniche samt sorte klinker. Gennemgangsværelse, som kan benyttes til walk-in, videre til et lækkert stort værelse. Stort soveværelse. Bryggers med skydeskabsarrangement og sorte klinker. 1. SAL: Fantastisk dejlig stor stue eller multirum. Dejligt badeværelse med håndvaskearrangement med bruseniche og kar. Walk-in værelse. 2 værelser, hvoraf det ene har udgang til altan. Lækkert stort værelse. KÆLDER: Vaskerum samt depotrum.

Denne unikke villa giver plads til hele familien, og skal virkelig opleves.