Nr. Lindvej 13, Lind, 7400 Herning

Enestående villa med de smukkeste detaljer og en fantastisk sydvendt have

Lige i hjertet af Lind på en stor sydvendt dobbeltgrund findes denne smukke villa, der med sine gennemførte løsninger, udsøgte kvalitet og smukke detaljer er en ener! Villaen er opført i en unik smal teglsten, der giver villaen et smukt æstetisk udtryk. Villaen er løbende blevet istandsat og i den forbindelse kan det fremhæves, at størstedelen af vinduer er skiftet til træ/alu vinduer og døre i 2008 og taget er skiftet til flot rødglaseret tegl i 2019. Derudover have med nyanlagt belægning både i for- og baghave, så der nu er rigtig god parkeringsmuligheder foran huset - og i garagen - og samtidig flere store terrasser mod både øst, syd og vest. For at kunne nyde den fantastiske have endnu mere, har sælger opført det smukkeste orangeri med bio-brændeovn og indlagt el og vand. Efter et godt glas vin i orangeriet, en pizza fra terrassens pizzaovn og en tur under den opsatte udebruser, er det muligt at overnatte i den hyggelige shelter, hvor man kan varme sig ved bålets flammer inden sengetid.

INDRETNING:
Som det første bliver man i denne villa budt velkommen i den store hall, hvor det flotte, lyse travetingulv med gulvvarme og det store dørparti direkte til haven omfavner familie og venner. I villaens store spisekøkken fra 2008 er det også det flotte travetingulv, de hvide fronter og en lækker stålbordplade, der er gennemgående. Som en flot detaljer er der monteret et lækkert messing armatur ved vasken. I køkkenet er der en dejlig stor spiseplads og herfra er der hele tre store terrassedøre, direkte ud til den nyanlagte terrasse, til orangeriet og den parklignende have. To store og sammenhængende stuer med trægulv og gulvvarme - og så her fra begge stuer er der dobbeltdøre direkte til haven mod vest. Soveværelse og to gode værelse i seperat afdeling sammen med badeværelse med badekar. Derudover er der i stueplan et gæstetoilet, hvor man har bevaret nogle af de smukke detaljer fra villaens oprindelse. I villaens underetage finder man tre rigtig gode og særdeles anvendelige rum samt et godt bryggers og toilet med brus.
Her er virkelig en villa, der kan det hele...Smukt, gedignt og godt håndværk kombineret med gennemførte, originale detaljer. En funktionel og moderne bolig omkranset af byens bedste have.