Præstegårdvej 30, 7451 Sunds

Nybygget rækkevilla - gennemført kvalitet overalt

Nu har du muligheden for at få en lækker nybygget rækkevilla lige i hjertet af Sunds, som din nye bolig. Rækkevillaen er opført og klar til indflytning. Uanset om man kigger udvendigt eller indvendigt er det gennemtænkte og flotte arkitektoniske løsninger, man ser. Overalt er der brugt materialer i høj kvalitet og indretningen er moderne og funktionel. Der er opsat troldtekt lofter med indbyggede spots, så akustikken er helt i top. Udover en skøn rækkevilla på ikke mindre end 144 kvm med tilhørende terrasse, så medfølger der naturligvis også carport og aflåseligt depotrum til rækkevillaen. Villaen opvarmes med gulvvarme

INDRETNING: Som det første bliver man i denne rækkevilla budt velkommen i den lyse entre, hvor der er et gennemgående kig ind til det skønne køkken/alrum og videre direkte ud på terrassen. Fra entreen er der indgang til et flot og funktionelt bryggers, hvor der er vask, faste skabe med skydelåger og plads til vaskemaskine samt tørretumbler. Lækkert lyst køkken/alrum/stue, hvor inventaret er leveret af Aubo køkken og passer til den lyse og moderne indretning. Der bl.a. flotte fronter med egetræslameller, skuffer rigtig god bordplads ved den skønne køkkenø. Derudover er der også i stueplan et dejligt stort badeværelse med flotte grå fliser. I brusenichen har man valgt en særdeles eksklusiv løsning, hvor der på hver væg er opsat én stor klinke.
1. SAL: På rækkevillaens 1. sal er der placeret to rigtig gode værelser samt et stort soveværelse med faste skabe. Også heropppe på 1. salen er der naturligvis lavet et lækkert badeværelse med bruseniche.

Her får man det hele...En skøn rækkevilla, som er lige til at flytte ind i - og så er der ikke gået på kompromis nogle steder.