Her er virkelig en villa med rigtig gode muligheder og mange dejlige kvm. at boltre sig på - både inde og ude." />
Kølkær Hovedgade 90, Kølkær, 7400 Herning

Hvis din boligdrøm bl.a. indholder ca. 1.600 kvm grund ud til åbne marker og ikke mindre end 176 kvm bolig og et fantastisk disponibelt rum med mange anvendelsesmuligheder på hele 80 kvm, der i dag er indrettet i den oprindelige garage - så skal du se med her, for så er denne skønne villa i Kølkær lige noget for dig.

Villaen her er oprindeligt opført i 1935, og har været i den samme families ejerskab i mere end 50 år. Der er lavet til- og ombygninger ad flere omgange senest med en tilbygning i 2000, hvor der også er lagt nyt tag på hele villaen. Derudover er der i 2013 lavet et nyt badeværelse med badekabine, pænt, hvidt håndvaskearrangement og flotte grå klinker med gulvvarme. Vinduerne er løbende skiftet til vinduer i plastrammer i 2000 og 2020. Fra villaen er der en helt fantastisk overdækket terrasse, så man kan gå tørskoet fra huset og over i det store udhus, hvor der er højt til loftet, to døre og et særdeles anvendeligt depot. Derudover er der på grunden et mindre udhus til opmagasinering, haveredskaber mv.

INDRETNING:
Familiens samlingspunkt er det hyggelig køkken med højt til loftet og gulvvarme. Her kan der nemt laves en god spiseplads til hverdag eller en "barplads" til lektielæsning eller et glas vin en hyggelig aften. Køkkenet er lyst og funktionelt med indgang til at godt viktualierum. Derudover er der fra køkkenet åbent ind til stuen, hvor der er plads til det store spisebord og en indbydende sofa til afslapning med familien. Badeværelset fra 2013 er lyst og ligger lige ved siden af soveværelset. I midten af huset og ved siden af stuen, er der en stor mellemgang, der nemt ville kunne anvendes som kontor, legerum eller noget helt tredje. Villaens 1. sal er i dag indrettet som ét meget stort værelse med lofter til kip og synlige hanebånd.

Her er virkelig en villa med rigtig gode muligheder og mange dejlige kvm. at boltre sig på - både inde og ude.