Finsensgade 40, 7400 Herning

Elegant og meget charmerende byvilla i det attraktive kvarter på Finsensgade kan nu blive din. Stikvejen er helt lukket og så har man alle midtbyens faciliteter med hyggelige cafeér, spændende butikker og byliv lige om hjørnet og i gåafstand. Villaen er opført 1947 i flotte røde sten og både indvendigt og udvendigt er mange af de oprindelige, klassiske og meget smukke detaljer bevaret. Villaen har gennemgået fine ombygninger og renoveringer og alt hvad der er lavet, er lavet med den oprindelige arkitektur for øje, så man fortsat har den eksklusive stemning med bl.a. højt til loftet, stuk og sildebensparket på gulvene. Denne skønne byvilla er helt ideel, hvis man udover et dejligt hjem i en fantastisk midtbyvilla, gerne vil undgå stor have og pasning af udenomsarealer. Til denne villa hører nemlig den dejligste gårdhave med flot flisebelægning, og det er lige præcis her de lyse sommeraftener nydes med grill og gode venner. Derudover er der en god garage og en stor carport til villaen.

INDRETNING: Den smukkeste sorte fordør med hvælving og en elegant hall byder gæster velkommen på Finsensgade 40. Lysindfaldet i hall én er helt unikt, da man langs den flotte, svungne trappe til første sal har et imponerende vinduesparti. Villaens hjerte og det naturlige samlingspunkt er uden tvivl de to elegante stuer med høje paneler på væggene og lækkert sildebensparket på gulvet. Stuerne emmer af hygge og intimitet, men har samtidig en dejlig størrelse med skønt lysindfald fra de store vinduespartier, og god plads til familie og gode venner i festligt lag. Fra spisestuen er der åben forbindelse til et flot køkken fra Invita med mørke fronter, der på fornemmeste vis komplementerer de store lyse rum. I køkkenet er der lavet et par hyggelige siddepladser på den anden side af køkkenbordet, hvor gæster kan nyde et godt glas vin, mens maden tilberedes. I stueplan findes også et værelse, der vil være oplagt til et godt hjemmekontor.

1. SAL: På villaens dejlige 1. sal findes der et rigtig godt soveværelse med en flot, fransk altan og et værelse - begge med det smukke sildebensparket. Derudover er der et badeværelse med bruseniche og gulvvarme samt et toilet, som er blevet istandsat for ca. 10 år siden.

KÆLDER: Villaens kælder er rigtig god og anvendelig, og der er rigtig mange muligheder. Her finder man et særdeles anvendeligt disponibelt rum samt bruseniche og toilet. Derudover er der et rigtig godt værksted samt par gode viktualierum og et godt bryggers.

Her er den oplagte villa, hvis man ønsker at bo centralt i midtbyen, nyde livet og samtidig bo i en elegant og charmerende villa med den skønneste gårdhave.